Everlynn


DEEP CLEANSING FOAM

Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit.  Pencuci ini berfungsi membersihkan kotoran yang melekat di wajah dengan cucian yang lebih mendalam disamping mengandungi ejen pencerahan yang aktif dan menjadikan wajah semakin bersih dan cerah berseri.


DEEP HYDRATION REFRESHING TONER
Toner boleh bertindak sebagai menyegar dan menghaluskan kulit wajah, selain dirumus untuk mengecilkan pori dan melembapkan kulit wajah. Fungsi toner adalah untuk membersihkan kulit wajah dan ianya dapat meresap jauh ke dalam epidermis kulit, mengecilkan pori-pori kulit dan menambahkan kelembutan kulit wajah dan juga memperbaiki liang roma yang terbuka serta membuatkan kulit wajah bertambah segar.

DAY SOLUTION
Ekstrak khas berbagai tumbuhan yang melindungi kulit dari sinaran UV.  Melindungi kulit secara ri sinaran UVA & UVB, melembapkan kulit anda serta sesuai digunakan bagi kulit yang tidak sekata.  Sesuai juga digunkan sebagai alas mekap untuk semua jenis kulit. 
 MULTI PERFECTION CREAM
 Krim pelbagai guna dirumus khas untuk memperbaiki tisu kulit, membantu memulihkan kulit kusam agar lebih cerah berseri,mengurangkan kesan pigmentasi dan juga jeragat,black & white head, serta memberikan kelembapan/kelembutan yang mendalam terhadap kulit.
 GOLD EYE GEL TREATMENT
 Terdiri daripada campuran dengan debu emas dan mampu mengurangkan garis-garis di sekitar bahagian mata dan juga bulatan yang gelap.


COLLAGEN SERUM

Membantu mengatasi kulit wajah yang bermasalah seperti kulit wajah yang kusam,mengatasi garis halus penuaan,memudarkan kesan parut jerawat serta memberikan kesan 2 kali ganda untuk menganjalkan licin, cerah dan berseri dalam masa 2-3 minggu pemakaian secara berterusan.
COLLAGEN MASK
 1.Membantu menghilangkan tompok3 kulit gelap dan sekatakan kulit.
2. Mencerahkan dan melicinkan kulit
3. Meningkat dan mengekalkan tahap kelembapan.
4. Menggalakkan pembentukan kolagen.
5. Mengurangkan garisan kulit halus dan kedutan
6. Menyediakan keanjalan kulit dan kelembutan.
PURIFYING TREATMENT CLEANSER
Dirumus khas untuk kulit berminyak, cacat cela. Berkesan menanggalkan kesan-lebihan sebum kulit dan liang-liang kulit impurities dan menyegarkan kulit. Ekstrak tumbuhan khas digabungkan membantu noda kulit menyucikan.

TREATMENT PURIFYING CREAM

Purifying Treatment Cream - Perawatan khas untuk kulit bermasalah jerawat yang serius, jerawat halus/batu, kesan parut jerawat, ruam-ruam merah.Sesuai bagi kulit berminyak & berjerawat.Penggunaan perawatan krim khas untuk jerawat ini membantu mengecutkan jerawat secara beransur.Alami perubahan dalam masa 3-4 minggu penggunaan.

No comments:

Post a Comment

 

Copyright © 2012 Reserved to Ariezariz Everlynn Design with love by CikBulat